- Homepage
- Recipe Details Page
Brandade van kabeljauw
- Totale tijd 12min
- 10min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
2 Kabeljauwrug in moten van 100 g
10 cl Tomatensaus
1 el Gehakte peterselie
90 g Aardappelen in dunne plakjes
0.5 el Gehakt knoflook
4 cl Water
0.5 el Gesnipperd vers basilicum
150 g Erwten, diepgevroren
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Hak de peterselie.
Stap 3 /6
Snijd de basilicum fijn.
Stap 4 /6
Doe alle ingrediënten in de kuip, te beginnen met de aardappelen.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 2 min
Stap 6 /6
Breng op smaak en mix op het einde van de bereiding.