- Homepage
- Recipe Details Page
Bortsch
- Totale tijd 1u 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
500 g rundvlees
250 g rauwe bieten
200 g witte kool
50 g ui
120 g wortelen
4 teentjes knoflook
5 cl olie
1 l runderbouillon
300 g tomatenpulp uit blik
3 laurierblaadjes
Peper
Zout
Verse room
5 takjes dille
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Snij het rundvlees en de geschilde groenten in blokjes. Plaats het ultrablade-hakmes en doe de ui in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
500g rundvlees 250g rauwe bieten 200g witte kool 50g ui 120g wortelen
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Vervang het mes door de menger. Voeg de wortelen, de kool, de knoflook en de olie toe. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
200g witte kool 50g ui 4 teentjes knoflook 5cl olie
Menger
Stap 3 /4
Voeg na afloop van het programma het rundvlees, de bouillon, de bieten, de tomaten en de laurier toe. Breng op smaak met zout en peper. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
250g rauwe bieten 1l runderbouillon 300g tomatenpulp uit blik 3 laurierblaadjes Zout
Menger
Stap 4 /4
Voeg de room en de dille toe en dien onmiddellijk op.
Verse room 5 takjes dille