- Homepage
- Recipe Details Page
Blondie met witte chocolade en rode vruchten
- Totale tijd 1u 10min
- 15min
Voorbereidingstijd - 55min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
200 halfgezouten boter
300 g witte chocolade
200 g meel
200 g suiker
6 eieren
150 g rode vruchten
150 g noten
Accessoires
Menger Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6). Plaats de menger en doe de stukjes chocolade in de robot. Start de robot, vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Controleer of de chocolade goed is gesmolten. Laat de robot indien nodig 2 min langer draaien.
200 halfgezouten boter
Menger
Stap 2 /4
Vervang de menger door de garde. Voeg het meel, de suiker en de eieren toe, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Kneed- & hakmes
Stap 3 /4
Bekleed een vierkante vorm met bakpapier. Voeg de rode vruchten en de noten toe wanneer het deeg klaar is. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Kneed- & hakmes
Stap 4 /4
Giet het deeg in de vorm en bak het deeg ongeveer 45 min. in de oven. Bedek het gerecht met aluminiumfolie als de taart te bruin wordt. Laat afkoelen en haal uit de vorm.