Bearnaisesaus
- Totale tijd 33min
- 10min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
50 g Sjalotten
30 bladje Dragon
6 cl Witte wijn
4 cl Azijn
6 cl Water
4 Eierdooiers
170 g Boter
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger Klopper
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de gepelde sjalotten en de blaadjes dragon in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de witte wijn en de azijn toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Vervang de mengstaaf door de klopper. Voeg het water, de eierdooiers en de boter in stukjes toe.
Stap 4 /5
Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Dien op.