- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bœuf Stroganov
Bœuf Stroganov
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g paleron de bœuf en morceaux
250 g champignons de paris émincés
20 cl vin blanc
2 oignons
2 càs crème fraîche
20 cl bouillon de bœuf
40 g farine
30 g beurre
Bereiding
Stap 1 /8
En mode manuel, cuisson Classic ==> dorer : faire revenir le bœuf dans le beurre
Stap 2 /8
Réserver et mettre les oignons émincés pendant 2 minutes.
Stap 3 /8
Rajouter les champignons de Paris coupés et faire revenir pendant 4 minutes
Stap 4 /8
Remettre le bœuf et saupoudrer avec la farine et mélanger
Stap 5 /8
Rajouter le bouillon de bœuf et le vin blanc et bien mélanger
Stap 6 /8
Salée et poivrer, rajouter un peu d’eau bien mélanger
Stap 7 /8
Passer en mode sous pression pendant 25 minutes
Stap 8 /8
À la fin de la cuisson rajouter la crème fraîche et passer à table !!!