- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bœuf Bourguignon par Lili
Bœuf Bourguignon par Lili
- Totale tijd 1u 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 kg Bœuf (cubes d’environ 20 g)
1 Oignon
3 Carottes
350 ml Vin Rouge (Bourgogne)
150 ml Eau
1 Cube de bouillon de bœuf
1 Bouquet Garni
1 càs Farine
1 càs Huile
Bereiding
Stap 1 /4
En mode DORER faire revenir l’oignon coupé finement en dès et le bœuf 10 min
Stap 2 /4
Ajouter le reste des ingrédients excepté la farine - Faire cuire SOUS PRESSION 50 min
Stap 3 /4
A la fin du temps rajouter la farine préalablement délayée dans Un peu d’eau froide
Stap 4 /4
Terminer la cuisson en mode MIJOTER pendant 5 min