- Homepage
- Recipe Details Page
Aziatische pot au feu
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4.5 personen
1 ui
1 teentje knoflook
200 g wortelen
2 blokjes runderbouillon
15 g verse gember
1 stengel citroengras
8 koriandertakjes
200 g rauwe of diepvriesgarnalen
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Schil de ui, de knoflook en de wortelen en snij in grote stukken. Plet het citroengras met een mes.
1 ui 1teentje knoflook 200g wortelen 1stengel citroengras
Stap 2 /4
Plaats de menger en doe 1,5 l water, de bouillonblokjes, de wortelen, de gember, de knoflook, het citroengras en de helft van de koriander in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
1 ui 1teentje knoflook 200g wortelen 2 blokjes runderbouillon 15g verse gember 1stengel citroengras 8 koriandertakjes
Menger
Stap 3 /4
Voeg na afloop van het programma de garnalen toe, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
200g rauwe of diepvriesgarnalen
Menger
Stap 4 /4
Dien op in kommen met de rest van de koriander.
8 koriandertakjes