- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Andouillette de Troyes aux échalotes et à la moutarde
Andouillette de Troyes aux échalotes et à la moutarde
- Totale tijd 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Andouillettes
2 Échalotes
10 cl Champagne
30 cl Crème liquide
1 càs Moutarde
1 càs Persil
1 càc Huile
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /4
Épluchez et émincez les échalotes. Mettre les andouillettes les échalotes et l'huile dans le fond de la cuve
Stap 2 /4
Débrancher le cookeo et installer l'extra Crisp Sélectionner menu 1/ 25 minutes
Stap 3 /4
Réserver les andouillettes et rebrancher le cookeo Mélanger la crème la moutarde sel poivre puis ajoutez le champagne avec les échalotes Programmer le mode dorer 3 à 4 minutes
Stap 4 /4
Rajouter les andouillettes ainsi que le persil Poursuivre 2 minutes