- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- 'Toad in the hole'
'Toad in the hole'
- Totale tijd 1u 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
6 personen
3 Grote eieren
180 g Gewone witte bloem
1 tl Zout
1 snuifje Peper
35 cl Melk
30 g Gesmolten boter
1 el Olie
450 g Worstjes
Bereiding
Stap 1 /5
Maak het beslag: klop de eieren los in een kom. Meng in een grote kom de bloem met het zout en een snuifje peper. Maak een kuiltje in het midden van de bloem. Giet de losgeklopte eieren, de melk en de gesmolten boter in het kuiltje, meng en roer met een garde tot je een glad beslag krijgt. Dek af met een doek en laat 30 minuten rusten op kamertemperatuur.
Stap 2 /5
Verwarm de oven voor. Zet het apparaat aan. Selecteer het programma BAKE op 200°C en stel de bereidingstijd in op 5 minuten. Druk op START.
Stap 3 /5
Bestrijk een ovenschaal van 24 cm royaal met olie met behulp van een bakkwastje. Leg de worstjes in de schotel en giet het beslag voorzichtig over de worstjes. Plaats de ovenschaal op de rooster. Zet de bakplaat op de middelste stand in de oven.
Stap 4 /5
Zet het apparaat aan. Selecteer het programma BAKE op 200°C en stel de bereidingstijd in op 45 minuten. Druk op START.
Stap 5 /5
Haal uit de oven en laat 10 minuten rusten alvorens op te dienen. Serveer warm met een koolsalade of een groene salade.